York Sistem – aer conditionat

York Sistem oferă servicii profesionale de aer conditionat în Bistrița: instalare, montaj și reparații. Asigurăm confortul tău pe termen lung cu soluții eficiente și personalizate de climatizare.

(O recenzie client)
SKU: 070
Companie:

YORK SISTEM SRL

CUI:

11038124

Nr. Reg. Com:

J06/341/1998

Companie:

YORK SISTEM SRL

CUI:

11038124

Nr. Reg. Com:

J06/341/1998

Date de contact:

Adresă:

Budus, nr. 143 A

Telefon:

Detalii:

Locație:

Bistrița

Servicii:

Instalare aer conditionat bistrita, Montaj aer conditionat, Reparatii aer conditionat

Produse:

Aparate aer conditionat

Descriere:

Servicii de Aer Condiționat în Bistrița

 1. Instalare Aer Condiționat Bistrița

  • Oferim servicii de instalare aer condiționat Bistrița pentru locuințe, birouri și spații comerciale. Echipa noastră de tehnicieni experimentați garantează o instalare rapidă și eficientă, adaptată nevoilor tale specifice.
 2. Montaj Aer Condiționat Bistrița

  • Serviciile noastre de montaj aer condiționat Bistrița includ o evaluare detaliată a spațiului pentru a determina cea mai bună soluție de montare. Asigurăm o montare corectă pentru a maximiza performanța și durabilitatea sistemului tău de climatizare.
 3. Reparații Aer Condiționat Bistrița

  • În cazul în care sistemul tău de aer condiționat necesită reparații, York Sistem oferă servicii de reparații aer condiționat Bistrița rapide și eficiente. Tehnicienii noștri sunt pregătiți să diagnosticheze și să repare orice tip de problemă, asigurându-se că sistemul tău funcționează la capacitate maximă.

De ce să alegi York Sistem pentru Aer Condiționat în Bistrița?

 • Expertiză și Profesionalism: Echipa noastră de specialiști are o vastă experiență în domeniul aerului condiționat, garantând servicii de calitate superioară.
 • Soluții Personalizate: Ne adaptăm serviciile în funcție de cerințele fiecărui client, oferind soluții de climatizare eficiente și economice.
 • Suport Tehnic Permanent: Oferim suport tehnic continuu și garanții extinse pentru toate serviciile noastre, asigurându-ne că ești mereu mulțumit de alegerea făcută.

York Sistem - Aer Condiționat Bistrița: Instalare, Montaj și Reparații

York Sistem este liderul local în furnizarea de soluții complete de aer condiționat în Bistrița. Ne dedicăm să asigurăm confortul și satisfacția clienților noștri prin servicii profesionale de instalare, montaj și reparații de aer condiționat.

Contactează-ne Aer Condiționat în Bistrița

 1. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de aer condiționat în Bistrița sau pentru a solicita o ofertă personalizată, te invităm să ne contactezi. York Sistem este partenerul tău de încredere pentru confortul termic de care ai nevoie.

  York Sistem - Soluții Complete de Aer Condiționat în Bistrița

Părerile clienților

5
1 review
1
0
0
0
0

1 recenzie pentru York Sistem – aer conditionat

Ștergeți filtrele
 1. Darius

  Pret
  Calitate

  Servicii de calitate!

  0
  0
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

Trebuie să fii autentificat pentru a putea adăuga fotografii la recenzia ta.

Companii din aceeași categorie

Afaceriinbn.ro depune eforturi semnificative pentru a oferi informații precise și actualizate pe platforma sa online. Cu toate acestea, nu putem garanta în totalitate corectitudinea sau actualitatea informațiilor furnizate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele daune directe, indirecte sau accidentale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor disponibile pe acest site. Toate datele furnizate pot fi actualizate la cererea companiilor.