Smile Gift

DIGIPRINT STAR SRL este o companie din România specializată în furnizarea de servicii de imprimare digitală și soluții personalizate de printare. Firma se dedică imprimării de materiale publicitare diverse, inclusiv afișe, autocolante, pliante și cadouri personalizate, oferind astfel o gamă variată de produse de promovare.

SKU: 063
Companie:

DIGIPRINT STAR SRL

CUI:

25377988

Nr. Reg. Com:

J06/177/2009

Companie:

DIGIPRINT STAR SRL

CUI:

25377988

Nr. Reg. Com:

J06/177/2009

Date de contact:

Adresă:

str. Gheorghe Pop de Băsești, Nr.1, Bistrița

Telefon:

Detalii:

Locație:

Bistrița

Servicii:

Imprimare, Personalizare, Printare

Produse:

Agende, Borsete, Brelocuri, Cadouri, Căni personalizate, Cărți de vizită, Ceasuri, Echipamente de lucru, Echipamente sportive, Etichete, Flyere, Promoționale, Șepci personalizate, Stickere, Tablouri, Tricouri personalizate, Umbrele, Veste personalizate

Descriere:

DIGIPRINT STAR SRL este o companie din România specializată în furnizarea de servicii de imprimare digitală și soluții personalizate de printare. Firma se dedică imprimării unei game variate de materiale publicitare, inclusiv afișe, autocolante, pliante și cadouri personalizate, oferind astfel produse diverse pentru promovare. DIGIPRINT STAR SRL se distinge și printr-o ofertă largă de produse personalizate, printre care se numără tricouri, veste, șepci, căni, echipamente de lucru, tablouri, fotografii, ceasuri, etichete, cărți de vizită, flyere, stickere, șorțuri, agende, echipamente sportive, cadouri promoționale, calendare, brelocuri, umbrele și borsete.

Pe lângă imprimarea materialelor, DIGIPRINT STAR SRL furnizează servicii profesionale de design grafic și consultanță în marketing vizual, ajutându-și clienții să își dezvolte și să își optimizeze strategia de promovare. Compania se remarcă prin utilizarea tehnologiilor moderne de imprimare și prin angajamentul său constant de a livra produse de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Astfel, DIGIPRINT STAR SRL devine un partener de încredere pentru toate necesitățile de promovare și personalizare.

Părerile clienților

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Smile Gift”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

Trebuie să fii autentificat pentru a putea adăuga fotografii la recenzia ta.

Companii din aceeași categorie

Afaceriinbn.ro depune eforturi semnificative pentru a oferi informații precise și actualizate pe platforma sa online. Cu toate acestea, nu putem garanta în totalitate corectitudinea sau actualitatea informațiilor furnizate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele daune directe, indirecte sau accidentale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor disponibile pe acest site. Toate datele furnizate pot fi actualizate la cererea companiilor.