New Pod SRL

New Pod Servicii este compania de încredere pentru implementarea soluțiilor moderne și eficiente de energie regenerabilă. Cu o expertiză solidă în domeniul fotovoltaic și termic, oferim servicii complete și produse de înaltă calitate pentru a satisface nevoile energetice ale clienților noștri.

SKU: 069
Companie:

NEWPOD SRL

CUI:

29078920

Nr. Reg. Com:

J06/560/2011

Companie:

NEWPOD SRL

CUI:

29078920

Nr. Reg. Com:

J06/560/2011

Date de contact:

Adresă:

Str. Ioan Sabau 5, Bistrița

Telefon:

Website:

Detalii:

Locație:

Bistrița

Produse:

Sisteme fotovoltaice, Sisteme termice

Descriere:

**New Pod Servicii - Soluții Complete pentru Energie Fotovoltaică și Termică**

**Despre noi**

New Pod Servicii este compania de încredere pentru implementarea soluțiilor moderne și eficiente de energie regenerabilă. Cu o expertiză solidă în domeniul fotovoltaic și termic, oferim servicii complete și produse de înaltă calitate pentru a satisface nevoile energetice ale clienților noștri.

**Servicii oferite**

1. **Consultanță Profesională**
- Oferim consultanță de specialitate pentru a te ghida în alegerea celor mai potrivite soluții de energie fotovoltaică și termică pentru locuința sau afacerea ta. Echipa noastră de experți evaluează cerințele tale energetice și propune soluții personalizate pentru a maximiza eficiența și economiile.

2. **Execuție și Instalare**
- Ne ocupăm de toate etapele de execuție și instalare a sistemelor fotovoltaice și termice, asigurându-ne că acestea sunt montate corect și funcționează la capacitate maximă. Echipa noastră de tehnicieni calificați garantează o implementare rapidă și fără probleme.

3. **Documentație Prosumator**
- Facilităm procesul de documentație pentru obținerea statutului de prosumator, oferindu-ți suport complet pentru întocmirea și depunerea tuturor actelor necesare. Te ajutăm să devii producător și consumator de energie verde, beneficiind astfel de toate avantajele acestui statut.

4. **Garanții și Suport Tehnic**
- New Pod Servicii oferă garanții extinse pentru toate produsele și serviciile noastre, asigurându-te că investiția ta este protejată. De asemenea, oferim suport tehnic continuu pentru a rezolva orice problemă și pentru a asigura o funcționare optimă a sistemelor instalate.

**Produse oferite**

1. **Sisteme Fotovoltaice On-Grid și Off-Grid**
- Oferim o gamă variată de sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid, adaptate atât pentru consumatori casnici, cât și pentru cei industriali. Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și provin de la producători de renume mondial.

2. **Sisteme Termice Solare**
- Furnizăm sisteme termice solare eficiente pentru încălzirea apei și a spațiilor, contribuind astfel la reducerea consumului de energie tradițională și la protejarea mediului înconjurător. Aceste sisteme sunt ideale pentru utilizarea în locuințe, clădiri comerciale și industriale.

**Contact**

Pentru mai multe informații despre serviciile și produsele noastre sau pentru a solicita o ofertă personalizată, te invităm să ne contactezi. Echipa New Pod Servicii este mereu la dispoziția ta pentru a oferi suportul necesar în tranziția către o energie mai verde și mai eficientă.

**New Pod Servicii - Energia viitorului, azi!**

Părerile clienților

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „New Pod SRL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

Trebuie să fii autentificat pentru a putea adăuga fotografii la recenzia ta.

Companii din aceeași categorie

Afaceriinbn.ro depune eforturi semnificative pentru a oferi informații precise și actualizate pe platforma sa online. Cu toate acestea, nu putem garanta în totalitate corectitudinea sau actualitatea informațiilor furnizate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele daune directe, indirecte sau accidentale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor disponibile pe acest site. Toate datele furnizate pot fi actualizate la cererea companiilor.