Megabat Group

Destinația de încredere pentru orice nevoie legată de acumulatori și piese auto/moto. Într-un spațiu generos și bine organizat, Megabat își întâmpină clienții cu o gamă diversificată de servicii și produse, fiind locul perfect pentru pasionații de vehicule și profesioniștii din industrie.

SKU: 067
Companie:

MEGABAT GROUP SRL

CUI:

48938141

Nr. Reg. Com:

J06/950/2023

Companie:

MEGABAT GROUP SRL

CUI:

48938141

Nr. Reg. Com:

J06/950/2023

Date de contact:

Adresă:

Drumul Cetatii 83A, Bistrița

Telefon:

Website:

Detalii:

Locație:

Bistrița

Produse:

Acumulatori auto, Baterii Auto, Piese Auto, Piese Motociclete

Descriere:

Serviciile oferite de Megabat sunt la înălțimea așteptărilor celor mai exigenți clienți. Cu un personal calificat și experimentat, Megabat oferă servicii de verificare și montaj pentru acumulatori auto și moto, asigurându-se că vehiculul dumneavoastră rămâne mereu pe drumuri fără probleme.

În ceea ce privește gama de produse, Megabat se evidențiază prin diversitatea și calitatea lor remarcabilă. De la acumulatori pentru autoturisme, camioane, motociclete, bărci, panouri solare și până la modele specifice pentru vehiculele start-stop, gel sau lithium, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a alimenta și a menține funcționarea optimă a vehiculului dumneavoastră.

Dar Megabat nu se oprește aici. Înălțându-se la nivelul următor al satisfacției clienților, etajul superior al magazinului vă întâmpină cu un concept modern și complet, oferind cea mai variată gamă de piese de schimb, uleiuri și accesorii pentru mașini și motociclete. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor componente specifice sau a unor accesorii care să îmbunătățească performanța sau aspectul vehiculului dumneavoastră, Megabat vă oferă tot ce aveți nevoie într-un mediu prietenos și profesionist.

Încheind, Megabat nu este doar un simplu magazin auto și moto, ci un partener de încredere pentru pasionații și profesioniștii din domeniu. Cu servicii de calitate și produse de încredere, Megabat se angajează să ofere soluții complete și satisfacție totală clienților săi, consolidându-și poziția ca lider pe piața locală și bucurându-se de încrederea și loialitatea unei baze largi de clienți.

Părerile clienților

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Megabat Group”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

Trebuie să fii autentificat pentru a putea adăuga fotografii la recenzia ta.

Companii din aceeași categorie

Afaceriinbn.ro depune eforturi semnificative pentru a oferi informații precise și actualizate pe platforma sa online. Cu toate acestea, nu putem garanta în totalitate corectitudinea sau actualitatea informațiilor furnizate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele daune directe, indirecte sau accidentale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor disponibile pe acest site. Toate datele furnizate pot fi actualizate la cererea companiilor.