INTERDIZ SRL

Cu o experiență vastă în domeniile cateringului, organizării de evenimente și comerțului cu anvelope, ne dedicăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor și așteptărilor clienților noștri.

SKU: 068
Companie:

INTERDIZ SRL

CUI:

24284678

Nr. Reg. Com:

J06/216/2018

Companie:

INTERDIZ SRL

CUI:

24284678

Nr. Reg. Com:

J06/216/2018

Date de contact:

Adresă:

Telciu, Nr.1108/a

Telefon:

Website:

Detalii:

Locație:

Telciu

Servicii:

Catering evenimente, Sala de nunti, Vanzare anvelope

Descriere:

Despre noi

Interdiz este partenerul tău de încredere pentru evenimente memorabile și soluții profesionale în comerțul cu anvelope. Cu o experiență vastă în domeniile cateringului, organizării de evenimente și comerțului cu anvelope, ne dedicăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor și așteptărilor clienților noștri.

Servicii de Catering pentru Evenimente

La Interdiz, înțelegem importanța unui eveniment reușit, de aceea oferim servicii de catering personalizate pentru orice tip de ocazie. De la nunți și aniversări, până la evenimente corporate și petreceri tematice, meniurile noastre sunt create pentru a impresiona și a satisface cele mai rafinate gusturi. Echipa noastră de bucătari talentați pregătește preparate delicioase, utilizând ingrediente proaspete și de calitate superioară, pentru a asigura o experiență culinară de neuitat.

Sală de Evenimente

Interdiz pune la dispoziție o sală de evenimente modernă și elegantă, ideală pentru organizarea oricărui tip de eveniment. Sala noastră este dotată cu echipamente de ultimă generație și oferă un cadru perfect pentru nunți, botezuri, conferințe, workshop-uri sau orice altă întâlnire de afaceri. Personalul nostru dedicat este aici pentru a se asigura că fiecare detaliu este atent gestionat, astfel încât evenimentul tău să fie exact așa cum ai visat.

Comerț cu Anvelope

În plus, Interdiz oferă soluții complete în comerțul cu anvelope, venind în întâmpinarea nevoilor autoturismelor tale. Dispunem de o gamă variată de anvelope de la branduri de top, potrivite pentru orice tip de vehicul și sezon. Echipa noastră de specialiști este gata să ofere consultanță profesională pentru a te ajuta să alegi anvelopele care se potrivesc cel mai bine cerințelor tale.

Contact

Pentru detalii suplimentare despre serviciile noastre sau pentru a solicita o ofertă personalizată, te invităm să ne contactezi. Echipa Interdiz este mereu pregătită să răspundă prompt și profesionist cerințelor tale.

Interdiz - Transformăm evenimentele în experiențe de neuitat și asigurăm siguranța drumurilor tale!

Părerile clienților

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „INTERDIZ SRL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

Trebuie să fii autentificat pentru a putea adăuga fotografii la recenzia ta.

Companii din aceeași categorie

Afaceriinbn.ro depune eforturi semnificative pentru a oferi informații precise și actualizate pe platforma sa online. Cu toate acestea, nu putem garanta în totalitate corectitudinea sau actualitatea informațiilor furnizate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele daune directe, indirecte sau accidentale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor disponibile pe acest site. Toate datele furnizate pot fi actualizate la cererea companiilor.